Escape Room Enigmarium

Prvi Escape Room ENIGMARIUM® u Istri!

Istri prijeti velika opasnost! Pristigla je prijeteća poruka prema kojoj je cjelokupno stanovništvo poluotoka u životnoj opasnosti. Nepoznata osoba, tzv. Crna Udovica prijeti da će otrovom uništiti Istru, a jedini koji imaju mogućnost spriječiti katastrofu ste vi!

Ultimativni 5D adrenalinski izazov osjetit će svatko tko posjeti sobu tajanstvene Crne Udovice i odigra Bijeg iz sobe. Prema kultnoj kompjuterskoj igrici „Escape the room“ nastala je stvarna igra koja je u posljednjih godinu dana postala jedna od najomiljenijih turističkih aktivnosti u prijestolnicama širom svijeta. Upravo se u Puli može isprobati prva Escape Room u Hrvatskoj, gdje će na kušnji biti sve vaše vještine i osjetila, a osobito suradnja i timski duh.

Ekipa od najmanje dva, a najviše pet igrača zatvara se u tematsku sobu iz koje se u roku od 60 minuta mora izaći. Da vam to pođe za rukom morate otkriti tajne predmete i tragove, dešifrirati kodove i šifre, riješiti zagonetke i petlje, otvoriti tajne pretince i brave, a prije svega logički razmišljati i surađivati kako biste pronašli ključ te na taj način spasili Istru i pobjegli iz sobe prije povratka Crne Udovice.

Igra je prikladna za svakoga, stoga i djeca u pratnji odraslih iako je za potpuni doživljaj preporučena starost od devet godina, a dobrodošlo je iskustvo i mudrost starijih pa gornje starosne granice nema. Budući da se igra odvija se na razini simbola, znanje stranih jezika nije potrebno.

Ukoliko netko poželi ranije izaći iz sobe, administrator igre koji pažljivo prati događanja unutar sobe te odmah otvora vrata, ali s tim je igri kraj. Osim toga u svaku je sobu ugrađen sos ključ, s kojim je u slučaju opasnosti moguće samostalno otvoriti vrata.

Hoćete li uspjeti pravovremeno odgonetnuti zagonetke, dešifrirati kodove, deaktivirati otrov i spasiti Istru?

Radno vrijeme:
I - XII: 10:00 - 20:30 uz prethodnu rezervaciju

Cijena:
I - 21.IV

2 igrača: 249 kn
3 igrača: 329 kn
4 igrača: 379 kn
5 igrača: 399 kn
6 igrača: 499 kn

22.IV - IX
2 - 5 igrača: 450 kn  
6 igrača: 540 kn

Informacije:
Escape room
Kandlerova 34, Pula
T: +385 (0)91 647 56 00
info@escape-room.hr   
www.escape-room.hr

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking