Gnam-gnam fest: Istra na tanjuru » otkazano

Riječ je o još jednom jednodnevnom gourmet-eventu koji će se održati u sugestivnom ambijentu Parka Novigradske biskupije smještenom u samom centru povijesne jezgre grada, u podnožju gradskog zvonika i stoljetnih borova, tek na korak-dva od mora, dočekat će vas pravi praznik za nepce, ali i sva druga osjetila. U parku će vas tijekom večeri dočekati gastro-stol na kojem će domaćini i organizatori manifestacije izložiti i ponuditi vam sve ono najbolje i najukusnije što su za vas ovom posebnom prigodom pripremili.

Iskusni kulinarski chefovi za vas će tom prigodom pripremiti niz nesvakidašnjih i maštovitih degustacijskih jela od istarskih delicija, koja ćete na licu mjesta moći sljubiti s vrhunskim vinima ovdašnjih vinara.

Svoje će vam proizvode, nastale kao dar prirode i rada vrijednih ljudskih ruku, na malom popratnom sajmu ponuditi i drugi neposredni proizvođači poljoprivrednih i drugih autohtonih proizvoda. Moći ćete tako kušati, a po promotivnim cijenama i kupiti, izvrsna ekstra-djevičanska maslinova ulja, sir i mliječne proizvode, pršut i druge suhomesnate delicije, tjesteninu iz kućne radinosti, ukusne slastice, prirodnu kozmetiku i još mnogo, mnogo toga...

Bit će tu i prodajna izložba rukom rađenog izvornog suvenira i drugih rukotvorina, te popratni glazbeno-animacijski program, uz prikladnu glazbenu kulisu, kao i program tradicijske glazbe i plesa.

Prikaži