Penjimo se zajedno

Započnite svibanj s novom vještinom i okušajte se u uzbudljivom prkošenju gravitaciji. Spretni penjači sljubljeni sa stijenom izazivaju kod promatrača znojne dlanove, ali kod onih koji sami pronalaze svoj vertikalni put u kamenom zidu pobuđuje sasvim drugačiji osjećaj. Ako ste i vi od onih koje privlači život na rubu ili samo tražite malo uzbuđenja u dosadnoj svakodnevici, onda je 1. svibnja dan za vašu novu avanturu.

SPK Muntravo pripremio je penjački događaj u prekrasnoj Park šumi Zlatni rt, udaljenoj svega 1,5 km od središta Rovinja. Stari venecijanski kamenolom mjesto je održavanja ove uzbudljive manifestacije kojoj može pristupiti svatko, bez obzira na dob i penjačko iskustvo. Uz stručne članove kluba, koji će budnim okom paziti na svakog pojedinca, osjetit ćete čari sigurnog vertikalnog kretanja i penjati se po kamenu koji i danas krasi brojne venecijanske palače. Članovi kluba omogućit će vam da otkrijete svoj penjački potencijal i pomaknete vlastite granice.

Park šuma Zlatni rt jedna je od najvećih rovinjskih prirodnih atrakcija pa u njoj možete umiriti ubrzano bilo nakon adrenalinskih uspona. Zatvorena za motorna vozila, stvara idealnu atmosferu za lagane šetnje i vožnje biciklom ili pak odmor na obalama mora.

Zaboravite na strah, budite odvažni i okušajte se u novoj visinskoj pustolovini.

Prikaži