American Music Abroad

American Music Abroad je organizacija okupljena oko američkih akademskih glazbenika koja već 42 godine oduševljava publiku diljem svijeta dovodeći najtalentiranije učenike 29 srednjih škola iz saveznih država New Jersey i New York. Na svojim turnejama posjetili su najveće gradove Europe, gdje su svojim nastupima osvajali simpatije publike. Simfonijski orkestar koji broji 60tak članova, Gudački  sastav s 15 članova, te zbor s 60 članova. Svi će oni zajedno nastupiti te u 90 minuta koncertnog programa izvesti djela kako klasičnih autora, tako i djela s pozornica slavnog Broadwaya. Osim toga, na repertoaru su djela američkih folk autora i naravno suvremenih američkih autora klasične glazbe. 

U sklopu svoje sedamnaestodnevne FREEDOM turneje 2018. posjetiti će nekoliko europskih zemalja: Njemačku, Austriju, Italiju i Hrvatsku. 

Organizacija je nastupajući proputovala cijeli svijet, osobito Europu, a kritičari su njihove nastupe uvijek hvalili kao nadahnute izvedbe, čistog zvuka, pune predanosti tehničkoj i ekspresivnoj preciznosti muziciranja. Očito nadareni, puni entuzijazma za glazbu koju stvaraju i izvode, članovi American music abroad i Adriatic DMC pozivaju vas da im se pridružite i uključite u glazbenu avanuturu. Glazba je univerzalni jezik koji svi ljudi razumiju. Čekamo Vas u Rovinju 27.07. na glavnom gradskom trgu s početkom u 21:00 sat.

O eventu:

Američka pjevačka senzacija American Music Abroad stiže u Hrvatsku!

Lokacija:

  • Trg maršala Tita / Rovinj-Rovigno

  • Trg maršala Tita

Datumi:

  • 27.07.18

Vrijeme:

  • 21,00|23,00

Kontakt:

  • Adriatic DMC d.o.o.
Prikaži