Kuća Djeda Mraza

..... '' Djede, meni se to mjesto, kako si ono rekao da se zove Kaštelir, jako sviđa, tamo nije ni previše toplo ni previše hladno, a blizu su ti sve zemlje Europe kada dijeliš poklone, mogli bismo se tamo zaustaviti do Božića.''......

Ovo je dio priče ''Zašto Djeda Mraz ima kuću u Kašteliru?'' koja će se u okviru programa Kuće Djeda Mraza odigrati u malom kazalištu lutaka. To je samo jedna od brojnih aktivnosti koje je, za druženje sa djecom u ovo predblagdansko vrijeme, pripremila TZ Kaštelir-Labinci u suradnji sa nekolicinom mještanki i mještana, a uz potporu općinskih vlasti. Zahvaljujući sudionicima u projektu i sponzorima nabavljeni su potrebni materijali za opremanje, šivanje, kuhanje, igranje ..... Vrijedne ruke su to ispilile, izrezale, spojile, sašile, skuhale ..... Na kraju smo dobili prvu kuću Djeda Mraza u okolici, možda bi bila bolja da smo sve kupili, ali ovako je sigurno najoriginalnija.

Ulaznica u Kuću Djeda Mraza je 20,00 kn i uključuje razglednicu i čarobnu patuljkovu kapu sa amblemom Kuće Djeda Mraza te čarobni čaj za vrijeme boravka u kući. Roditelji nemaju čarobnu kapu pa je njihova ulaznica 10,00 kn.

Kad dječica ponovno dođu u Kuću Djeda Mraza trebaju ponijeti svoju kapu i ulaznica je tada samo 10,00 kn.

Organizator zadržava pravo izmjene i dopune programa!

» Facebook

Prikaži