Chef Andrea Migliaccio

Restoran L'olivo, Michelin 2*
Capri Palace Hotel, Capri (IT)

Kulinarski genije iz Ischie, Andrea Migliaccio, svoju ljubav za kuhanjem naslijedio je od bake koja je svake nedjelje pripremala jelo za brojnu rodbinu, ali i susjede. Njezina kuhinja bila je tradicionalna, jednostavna i pripremljena od lokalnih namirnica, a upravo takva je i Andreina. S ponekim modernim zaokretom.

Njegov talent, rad i strast za kuhanjem priskribili su mu čak dvije Michelinove zvjezdice za restoran L'Olivo hotela Capri Palace Hotel & Spa. U njemu se skrasio nakon proputovanja Europom, a to je vrijeme iskoristio za usavršavanje te upoznavanje novih načina i stilova kuhanja. Radeći s nekima od najvećih europskih chefova dobio je i važne savjete o tome kako voditi uspješan restoran.

Nakon što je utažio svoju potrebu za znanjem, vraća se kući, spreman ponovno kuhati s okusima i mirisima uz koje je odrastao. Od 2011. godine na čelu je restorana L'Olivo u kojem tipičnu kuhinju Caprija razvija i pretvara u pravu čaroliju.

Email

Sponzori

Booking