Claudia Roth

Expert in redefining luxury service through emotional brand engagement
Soul Luxury

Claudia Roth stručnjak je u domeni luksuznih hotela koja, nakon 25 godina iskustva i rada s najprestižnijim hotelima iz cijelog svijeta, osniva koncept Soul Luxury, a svojim znanjem postiže odlične poslovne rezultate implementacijom poslovne strategije temeljene na emocionalnim potrebama kupca. Claudia smatra da je luksuzni stil života potrebno redefinirati, odnosno svjesna je da luksuz svatko interpretira na svoj način.

Višegodišnjim obnašanjem funkcije potpredsjednice za vodeće svjetske hotele, The Leading Hotels of the World, za Europu, Bliski Istok i Afriku stekla je pravi uvid u najbolje hotele na svijetu. Ona razumije motivaciju, težnju i emocionalno iskustvo pojedinca s visokom neto vrijednosti koji živi globalnim stilom života.

Njezin proces preobrazbe u sedam koraka potiče luksuzne organizacije, timove i pojedince na razumijevanje motivacije, težnje i emocionalne potrebe klijenata. Svojim pristupom potiče intuitivnu uslugu i istinsku vezu, istovremeno stvarajući potrebnu operativnu učinkovitost. Trenutno piše svoju prvu knjigu na temu Soul Luxuryja.

Istria Gourmet Festival: Okrugli stol
» Globalni trendovi i najbolje prakse
u luksuznom hotelijerstvu

 


» Program festivala
» Informacije i prijave

Email

Sponzori

Booking