Denis Delogu

Istria Gourmet Festival: Spring 2017

» Paleo (r)evolucija: novi svjetski trend koji dolazi
Temelji, razlozi i potencijali u turizmu

» Prezentacija [pdf/4,6 mb]

» Gluten Free: novi trendovi u prehrani i ugostiteljstvu

» Prezentacija [pdf/3,2 mb]

  

» O predavaču: Denis Delogu
Autor bestsellera 'U šumi'

Rođen 1971. godine u Trossingenu u Njemačkoj, diplomirao je arheologiju na 'University of Leicester' u Velikoj Britaniji. Dodatno se educirao u području poslovnog menadžmenta i upravljanja projektima. 

Nakon više od 20 godina uspješne međunarodne poslovne karijere u upravljanju  investicijskim i razvojnim projektima na području turizma, trgovine, ali i kinematografije, od 2015. godine poznatiji je javnosti kao autor bestseller knjige 'U šumi' u kojoj je, kroz osobnu priču, naglasio utjecaj prehrane na zdravlje.

Prateći nove prehrambene trendove u svijetu, 2016. godine postaje suosnivač tvrtke BOSK koja se bavi uvođenjem novih prehrambenih principa i standarda (Gluten Free, PALEO, LCHF) u turizmu, kao odgovor na suvremena tržišna kretanja.

Email

Sponzori

Booking