Elisabeth Debiasi

Direktorica za jugoistočnu Europu
Relais & Châteaux

Relais & Châteaux je udruženje osnovano 1954., a danas broji 550 šarmantnih hotela i vrhunskih restorana koje vode njihovi vlasnici, Maîtres de Maison i nezavisni kuhari koji dijele strast za svojim poslom, animirani željom da kreiraju autentičnu povezanost sa svojim gostima.
Prisutni u cijelom svijetu, od vinograda u dolini Napa Valley do Provanse, preko plaža Indijskog oceana, kolekcija smještaja Relais & Châteaux je svojevrsni poziv za otkrivanje umjetnosti življenja koju karakterizira kultura svakog mjesta, te za dijeljenje puta koji vodi u samu srž jedinstvenih ljudskih priča.

Članovi udruženja Relais & Châteaux okupili su se sa željom da zaštite, održe i unaprijede bogatstvo i raznolikost kuhinja i tradicija gostoljubivosti širom svijeta. U studenom 2014. Relais & Châteaux je UNESCO-u predstavio Manifest kojim predstavlja ovu želju i predanost očuvanju lokalne i ekološke baštine.

Nakon iskustva stečenog na poziciji Voditelja prodaje i marketinga za menadžerska društva i nezavisne hotele, Elisabeth Debiasi – stručnjakinja za Odnose s javnošću koja je diplomu stekla u Milanu 2000., a magistarsku diplomu Ekonomije u turizmu na Sveučilištu Bocconi – priključuje se udruženju Relais & Châteaux 2012. godine kao Direktorica talijanske delegacije koja broji 46 hotela i nezavisnih luksuznih restorana. Osim za Italiju, od 2014. godine odgovorna je i za 19 smještaja na području Mediterana (Slovenija, Hrvatska, Grčka, Turska, Libanon, Malta i Maroko). Etika, strast, znatiželja i želja za otkrivanjem novih mjesta i ljudi njeni su suputnici u poslovnom svijetu.

Istria Gourmet Festival: Okrugli stol 
» Globalni trendovi i najbolje prakse u luksuznom hotelijerstvu

 

Istria Gourmet Festival 2016:
Hotelijerstvo visoke kategorije
» Primjeri dobre prakse: Relais & Châteaux [pdf]
Rovinj-Rovigno, 10/10/2016

 

 

» Program festivala
» Informacije i prijave

Email

Sponzori

Booking