Stefanie Hering

Vlasnica tvrtke, chief designer officer
Hering Berlin

Priča o Hering Berlinu počinje prije točno 25 godina. Mlada proizvođačica porculana bila je od samog početka daleko najuspješnija, David među Golijatima. Tako je Hering Berlin svojom vrhunskom tehnikom i sofisticiranom vizijom prkosio izazovima 21. stoljeća. Mala, ali izuzetno elegantna berlinska marka koju je utemeljila dizajnerica Stefanie Hering pokazala se beskompromisnom u jednom aspektu: kada je u pitanju oblik, osjećaj, izgled i funkcija proizvoda, sve uvijek zadovoljava visoke standarde kvalitete. A kvaliteta je zajamčena izvanrednim vještinama Stefanie Hering koja je u dobi od 21 godine naučila zanat i postala majstorica keramike.

“Nova definicija luksuza.” Postoje čvrsti dokazi koji podupiru ovu samouvjerenu izjavu: dizajn Stefanie Hering ekskluzivno se proizvodi u Njemačkoj, poznatoj po pažnji posvećenoj zdravlju i zaštiti okoliša, zasluženoj plaći i održivoj ekonomiji. Kada je riječ o obrtništvu kompromis ne postoji. Sve porculanske proizvode dizajnirala je Stefanie Hering, a oblikovani su od porculana Limoges koji povećava snagu i kvalitetu samog proizvoda. Hering se pri tom oslanja na svoje iskustvo, tehničko znanje i genijalnost dizajna i tijekom korištenja glazure, teksture i boja.

Izuzetna kvaliteta površine i detalji uzoraka i oblika proizvod su iskusnih majstora keramike iz Reichenbacha na Thüringenu. Značajka Hering Berlina, kombinacija glaziranih i neglaziranih površina - poznata kao porculan Bisque, zahtijeva i filigransku preciznost i strast za zanatom. Rezultat je satenska i glatka površina koja miluje vaše ruke i tekstura koja vas tjera da ih neprestano dodirujete.

Istria Gourmet Festival
» Nova definicija luksuza - Hering Berlin [pdf]

 


» Program festivala Autumn 2017
» Predavači i chefovi

Email

Sponzori

Booking