Teo Musso

Teo Musso
Founder of Birrificio Baladin
www.baladin.it

 

Master class: Revolucija craft piva u Italiji
Intuicija Baladin, sa željom da se pivi podari novo dostojanstvo uparujući ga s hranom te da od zemlje do čaše pristigne najkraćim mogućim putem
Master class: La rivoluzione della birra artigianale in Italia
L’intuizione di Baladin di dare una nuova dignità alla birra proponendola in abbinamento al cibo e la volontà di voler creare una filiera corta dalla terra al bicchiere.
Master class: The revolution of craft beer in Italy
Baladin intuition, eager to give beer a new dignity, pairing it with food as well as to produce it, from soil to the glass, in the shortest possible way

 

Matterino “Teo” Musso rođen je 5. ožujka 1964. u Pijemontu. Višestruke osobnosti i snažnih komunikacijskih vještina, najznačajniji je predstavnik novog načina tumačenja, isključivo craft piva, ali i po raznim mogućnostima uparivanja piva s hranom.

BALADIN je etiketa kojom svoju pivu predstavlja u svijetu, ali ujedno i naziv za širi projekt koji se sastoji od aktivnosti i događanja koja se bave okusom i brigom kojom odabire sve što ga okružuje.

Njegova povezanost sa zemljom i porijeklom, Piozzom, vrlo je jaka i pokušava je prenijeti na sve svoje proizvode koristeći uglavnom talijanske sirovine i uvjeren u činjenicu da je “Pivo Zemlja!”.

Email

Sponzori

Booking