Pulski Outlook među najboljim glazbenim festivalima na svijetu

01.08.2012.

Festival Outlook koji se održava na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule nedavno je u izboru britanskog dnevnog lista Sun uvršten među osam najboljih međunarodnih festivala u 2012. godini te proglašen najboljim festivalom za poklonike ravea.

Outlook je u 2011. godini već osvojio britansku festivalsku nagradu (UK Festival Award), kao najbolji festival na europskom kontinentu. Ove se godine održava od 30. kolovoza do 3. rujna, kada će taj veliki spektakl bass glazbe i sound system kulture ugostiti više od 500 izvođača na 12 dnevnih i noćnih pozornica, uz zabavu na plažama i čamcima.

Zahvaljujući odličnom glazbenom programu i organizaciji, izvrsnoj atmosferi i jedinstvenoj lokaciji, Outlook je u kratko vrijeme dostigao globalnu popularnost. Stoga ne iznenađuje što se ove godine očekuje dolazak tisuća stranih posjetitelja iz Velike Britanije i svih europskih zemalja, Australije, Kanade, Japana, Novog Zelanda i SAD-a, kao i stotina novinara, među kojima i onih što izvještavaju za BBC, Guardian, Resident Advisor, Time Out, MTV i Virtual Festivals.

Na listi se nalaze i Isle of Wight i Bestival (Engleska), T In The Park (Škotska), Green Man (Wales), Exit (Srbija), Benicassim (Španjolska) i Fuji Rock (Japan).

>> http://www.istra.hr/hr/atrakcije-i-aktivnosti/kalendar-dogadanja/8199-ch-0?&l_over=1

Hrvatska turistička zajednica

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking