Jet2.com proglasio Istru turističkim partnerom godine

24.04.2013.

Turistička zajednica Istarske županije primila je važno poslovno priznanje: aviokompanija Jet2.com, podružnica tvrtke Dart Group plc s uslugama zračnog prijevoza i distribucije, dodijelila je Istri posebno priznanje za najboljeg turističkog partnera u 2012. godini. Nagrada je to za izvanrednu suradnju čime ističu Turističku zajednicu Istre kao jednog od poželjnijih turističkih i poslovnih suradnika.

Jet2.com smatra kako je Istra svojom potpunom podrškom i susretljivošću u ostvarivanju zračne linije Pula-Glasgow te besprijekornim timskim radom opravdala povjerenje njihove aviokompanije i zasluženo ponijela titulu najpoželjnije turističke destinacije. Dosljednost, korektnost i dostupnost svih potrebnih informacija pridonijeli su kvaliteti, razvoju i ostvarivanju novih zajedničkih ciljeva.

Aviokompanija Jet2.com dobitnik je važnih nagrada tijekom protekle godine i to kao najbolji zračni prijevoznik za grupe i kao najbolja kompanija za putovanja na kratkim relacijama. Od lipnja ove godine Jet2.com jednotjednim će letovima povezivati Pulu s Glasgowom što će pridonijeti većem broju škotskih gostiju u Istri.

Turistička zajednica Istarske županije nastavit će ovu hvalevrijednu suradnju čiji je značaj prepoznao i nagradio engleski Jet2.com.

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking