Travel+Leisure: Najbolja putovanja koja mijenjaju život

10.10.2011.

Prema Travel & Leisure magazinu, Istra svojim posjetiteljima nudi izlete koji mijenjaju život, otkrivajući svojim čitateljima da na najvećem hrvatskom poluotoku mogu primjerice, uživati u radu u vinogradu, okusiti sladoled s naribanim tartufima, pričati s lokalnim vinarima i naučiti kako pravilno degustirati maslinova ulja.

Neka putovanja koja mijenjaju život sastoje se od osobnog posjeta ponekom iskonskom mjestu, druga ostavljaju utisak svojim autentičnim iskustvima, lokalnim vezama i kulturnim doživljajima. Takva velika putovanja na koja se ide jedanput u životu, dopuštaju da se
rastegnemo, izađemo van svojih granica i suočimo se sa strahovima – ili ih savladamo.

Bez obzira na razlog putovanja, Travel+Leisure magazin će vas sigurno inspirirati na barem jedno koje će vam promijeniti život. Samo ponesite fotoaparat - i budite se spremni opustiti.

Ova nevjerojatna putovanja od Afrike do Antarktike, koja uključuju posjet mjestima kao što su Machu Picchu u Peruu, Provansa, Jordan, Stjenjak, Amazona, Napa Valley u Kaliforniji, Egipat, otok Cape Breton, Mongolija, Tanzanija i Kenija, Italija, Rajasthan, Australija, regija Kapadokija u Turskoj, Peking, Galapagos, Viktorijini slapovi u Africi, Lake District u Argentini i Istra, predstavljaju se kao putovanja koja će vam promijeniti život.

Klima u Istri je mediteranska kao u dijelovima Italije i Francuske, ali ovaj hrvatski poluotok koji je relativno manje razvijen i džepu pristupačniji - privlači vinare i kuhare koji se ne boje riskirati. Smjestite se u vinogradu i upustite se u degustiranje sočnog crnog terana i voćne bijele malvazije. Uživajte u svim skrivenim delicijama ove regije.

>> www.travelandleisure.com/articles/best-life-changing-trips/18

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking