30.12.2016.

Valamar Family Life Bellevue Resort

Valamar Riviera, vodeća turistička kompanija i jedan od najaktivnijih investitora u turizam u Hrvatskoj, u 2017. godini uložit će oko 500 milijuna kuna u izgradnju dva luksuzna ljetovališta u Rapcu. Family Life Bellevue Resort 4* koji će iduće sezone postati prvi TUI Family Life brend u Hrvatskoj te Valamar Girandella Resort 4*. U 2017. godini hoteli Bellevue i Albona u potpunosti će se rekonstruirati i postati Family Life Bellevue Resort 4* koji će moći primiti goste u 372 sobe.

Nova ulaganja u bazene, restorane, plaže, zabavne i ostale sadržaje u ovom resortu značajno će unaprijediti kvalitetu usluge prema TUI standardima. Ovaj vodeći svjetski turoperator u Family Life Bellevue Resort 4* planira dovesti oko 80.000 gostiju, odnosno ostvariti više od 400.000 noćenja, primarno kroz otvaranje novih avio tržišta s područja Skandinavije i Velike Britanije.

U sklopu projekta Valamar Girandella Resort 4* obnovit će se sva tri paviljona, centralna zgrada s restoranom i tri vile za smještaj gostiju te će resort nakon obnove imati 399 smještajnih jedinica. Osim jedinstvene gastronomske ponude kroz tri tematska restorana u središnjoj zgradi resorta, svim gostima na raspolaganju će biti i bogati sadržaji za zabavu obitelji: od dvorane za zabavu, beach cluba, steak housea do novog Maro kluba za djecu.

Velika pažnja posvetit će se i uređenju šetnica, biciklističkih staza, plaža i parkirališta što će značajno uljepšati cjelokupni dosadašnji izgled destinacije.

» www.valamar.com/hr/hoteli-rabac/valamar-girandella-resort

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking