27.01.2017.

Sajamski nastupi u Norveškoj

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Stockholmu po prvi će put sudjelovati na sajmu Reiselivsmessen - The Norwegian Travel Fairs, koji se u organizaciji norveškog K2 Marketing AS-a, održava 28. siječnja u Bergenu te 4. veljače u Stavangeru.

Na sajmu u Bergenu sudjelovati će četrdesetak izlagača, dok se na sajmu u Stavangeru prijavilo tridesetak izlagača. Očekuje se da će sajam okupiti velik broj posjetitelja, a tijekom cijelog dana održavanja sajma organizirani su stručni seminari te prezentacije izlagača.

Partneri sajmova su Udruženje nacionalnih turoperatora ANTOR (Association of National Tourist Organizations Representatives in Norway and Sweden), PATA (Pacific Asia Travel Association) te  Discover America. Medijski partneri su magazin Vagabond, Travel News, magazin Reis te dnevni list Dagbladet.

» Turistički sajmovi u 2017. godini

Hrvatska turistička zajednica

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking