13.02.2017.

Forum obiteljskog smještaja

Forum obiteljskog smještaja (FOS) je regionalni skup pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu, edukativnog karaktera koji pruža priliku za proširenje saznanja o novostima u zakonodavstvu, tržišnim trendovima, marketinškim alatima te razmjenu iskustava među iznajmljivačima.

Predavači su stručnjaci iz javnih ustanova, ali i iz realnog sektora koji će s iznajmljivačima podijeliti iskustva kroz primjere vlastite dobre prakse. I ove godine, na četvrtom regionalnom Forumu, očekuje se veliki broj sudionika.

Forum se održava u Poreču u dvorani Žatika, u petak 24. veljače, a u sklopu Promohotela, 32. međunarodnog sajma prehrane, pića i opreme za turizam.

Četvrto izdanje Regionalnog foruma obiteljskog smještaja Istarske županije organizira Upravni odjel za turizam Istarske županije u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom - ŽK Pula.

Prijava je obavezna, a sudjelovanje na ovom zanimljivom i korisnim skupu može se izvršiti putem web stranice:
http://fos-is2017.conferenceatnet.com

Detaljnije informacije o sajmu Promohotel dostupne su na web adresi:
www.promohotel.hr

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking