27.02.2017.

Program poticanja turističkih manifestacija

Upravni odjel za turizam Istarske županije objavio je Javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa poticanja turističkih manifestacija u 2017. godini. Opći ciljevi ovog programa, za koji je u ovogodišnjem proračunu predviđeno 350.000 kuna, jesu ravnomjeran razvoj Istre, razvoj cjelogodišnjeg turizma i jačanje brenda destinacije, dok su posebni ciljevi razvoj manifestacija u turistički manje razvijenim područjima Istre, razvoj manifestacija koje se održavaju na području i više mjesta, općina, gradova ili na području cijele Istre, te razvoj manifestacija koje su motiv dolaska u destinaciju.
 
Prihvatljivi prijavitelji jesu trgovačka društva, obrti, javne ustanove, jedinice lokalne samouprave i turističke zajednice gradova i općina Istarske županije, a programom se sufinancira 50% troškova manifestacije kojima manifestacija stječe dodanu vrijednost, odnosno oni troškovi kojima se unaprjeđuju estetika, kvaliteta programa te edukativni sadržaji u sklopu manifestacije.
 
Tekst javnog poziva, sve potrebne informacije i obrasci za podnošenje zahtjeva objavljeni su na sljedećem linku: www.istra-istria.hr/index.php?id=4917.

Dodatne informacije vezano uz javni poziv mogu se dobiti slanjem upita na e-mail adresu: turizam@istra-istria.hr
 


Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking