15.03.2017.

Javni poziv za dodjelu potpora Istra Bike&Bed

Upravni odjel za turizam Istarske županije objavio je Javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa poticanja diversifikacije privatnog smještaja ISTRA BIKE&BED u 2017. godini. Opći ciljevi ovog programa, za koji je u ovogodišnjem proračunu predviđeno 100.000 kuna, jesu održivi razvoj Istre, kao kvalitetne i konkurentne turističke destinacije te podizanje kvalitete turističkih proizvoda i usluga u sklopu projekta Istra Bike&Outdoor, dok su posebni ciljevi diversifikacija i unaprjeđenje te razvoj privatnog smještaja prilagođenog za cikloturiste.

Prihvatljivi prijavitelji jesu trgovačka društva i obrti, fizičke osobe – privatni iznajmljivači i obiteljska gospodarstva koja pružaju ugostiteljske i/ili turističke usluge, a programom se sufinancira 80% troškova obnove, rekonstrukcije i uređenja smještajnog objekta te nabava opreme, ostvareni tijekom 2017 godine, isključivo radi prilagodbe smještajnog objekta kriterijima za uvrštenje u program ISTRA BIKE&BED. Maksimalni iznos potpore po pojedinom prijavitelju može biti do 10.000 kn.

Tekst javnog poziva, upute i obrasci za podnošenje zahtjeva objavljeni su na sljedećem linku: http://www.istra-istria.hr/index.php?id=4936.

Dodatne informacije vezano uz javni poziv mogu se dobiti slanjem upita na e-mail adrese Upravnog odjela za turizam: turizam@istra-istria.hr (vezano za uvjete Javnog poziva) i Odjela Bike & Outdoor: info@istria-bike.com (vezano za kriterije programa ISTRA BIKE&BED).


Istarska županija
Upravni odjel za turizam

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking