17.03.2017.

Istra Inspirit - kreativnošću do zanimljivih i inspirirajućih nagrada!

Istra Inspirit poziva sve zainteresirane da sudjeluju u kreativnom natječaju i ispričaju svoju autentičnu priču iz Istre, koja će biti nit vodilja za novi Istra Inspirit doživljaj, a najkreativniji prijedlozi će biti nagrađeni prigodnim nagradama. Natječaj traje od 17.03. do 31.03.2017.
Istra Inspirit je nakon pet godina svog postojanja (2012.-2017.) odlučio preoblikovati svoju web stranicu kako bi svojim korisnicima učinio putovanje kroz vrijeme odnosno svijet priča, legendi i mitova Istre jednostavnijim i zanimljivijim. Kako postoji mnoštvo priča o kojima se još ne zna, Istra Inspirit poziva sve zainteresirane da podijele one koje su vezane uz bogatu istarsku povijest te da sudjeluju u kreativnom natječaju osmišljenom povodom objavljivanja nove web stranice projekta.

Autori najkreativnijih prijedloga bit će nagrađeni sljedećim nagradama:
-     Izlet u Veneciju za 2 osobe (Atlas d.d.);
-    Srednjovjekovna večer za 4 osobe u Svetvinčentu (Povijesna Udruga Kaštel);
-    Privatni razgled Zagreba za 4 osobe: 'Uspavani zmaj i druge legende' (Secret Zagreb).

Svaki sudionik može poslati samo jedan prijedlog te ga predstaviti u 5 do 10 rečenica i to na e-mail info@istrainspirit.hr, a ostala pravila natječaja se mogu pronaći na poveznici: istrainspirit.hr/novosti/

Istra Inspirit se u pet godina svojeg postojanja može pohvaliti s nekoliko stotina izvedbi na autentičnim lokacijama diljem Istre (Pula, Medulin, Poreč, Rovinj, Labin/ Raša, Buzet, Svetvinčenat, Pazin, Savudrija, Bale, Vodnjan, Brijuni), suradnjama s općinama i gradovima, lokalnim TZ-ovima i OPG-ovima, organizacijama i institucijama te komercijalnim sektorom - agencijama i hotelima. Projekt je prepoznat kao značajan proizvod kulturnog turizma te je do sada nagrađen brojnim prestižnim nagradama za najkreativniji turistički proizvod.

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking