06.04.2017.

Odličan party program uz Rovinj Beach Polo Cup

Jedinstveno sportsko i turističko događanje Rovinj Beach Polo Cup i ove će godine u razdoblju od 18. do 21. svibnja ugostiti svjetski jet-set koji će, osim u vrhunskim utakmicama, moći uživati i u bogatom zabavnom programu. Za nezaboravne glazbene večeri pobrinut će se poznati svjetski i regionalni izvođači.

Ime koje se ove godine posebno ističe je Tony Hadley, bivši frontmen svjetski poznatog britanskog benda Spandau Ballet koji će održati koncert u subotu, 20. svibnja. Koncert će se održati u prostorima bivše duhanske tvornice u Rovinju s početkom u 22 sata, a publika će se moći uživati u njihovim najvećim hitovima kao što su "Gold", "True" i mnogi drugi.

Hadley je istaknuo kako mu ovo nije prvi susret s hrvatskom publikom, „Bio sam u Hrvatskoj mnogo puta, kako sa svojim kolegama iz grupe, tako i samostalno. Zemlja je jednostavno predivna, a publika s kojom sam se susretao bila je iznimno gostoljubiva i imala je odličnu vibru. Jako me veseli što ću vas sve ponovno vidjeti u svibnju." Ljubitelji zvukova osamdesetih i devedesetih tako će se moći opustiti uz melodije Spandau Balleta i ere koja je obilježila posljednja dva desetljeća 20. stoljeća, no to je samo jedan dio ovogodišnjeg programa prepunog dobrih vibracija i odlične glazbe.
Vruću atmosferu nakon koncerta nastavit će Luca Montecchi, hrvatski DJ koji je surađivao sa svjetski poznatim imenima poput Umeka, Silvana Delgada i još mnogih drugih. Luca Montecchi jedan je od najboljih hrvatskih DJ-eva, a svoju uspješnu, dugogodišnju karijeru gradio je u najpoznatijim klubovima diljem hrvatske obale.

Rovinj Beach Polo Cup omogućuje destinacijama poput Rovinja da dosegnu razinu vrhunske destinacije, kao što ju imaju svjetski gradovi poput Dubaia, New Yorka i Miamija, što dodatno doprinosi prepoznatljivosti Rovinja kao elitne destinacije.

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking