02.06.2017.

Eurowings u bojama Istre i Hrvatske

U petak 2. lipnja i to točno u podne, u pulsku Zračnu luku sletio je zrakoplov Airbus 320, avio kompanije Eurowings, u novom ruhu - osvježen bojama Istre i Hrvatske!

Budući da je Eurowings kompanija koja povezuje destinacije širom europskog kontinenta, Istra i Hrvatska dobile su prigodu za dodatnu promociju jer je na zrakoplovu apliciran brend Turističke zajednice Istarske županije 'Istra. Zeleni Mediteran.' i uz to je ukrašen sloganom Hrvatske turističke zajednice - 'Hrvatska puna žvota', naravno u njemačkim varijantama, s obzirom da je namijenjen prvenstveno putnicima njemačkog govornog područja. No, boje Istre i Hrvatske imat će priliku vidjeti i mnogi drugi putnici i posjetitelji zračnih luka diljem Europe.

Eurowings ovog ljeta povezuje Pulu s Berlinom, Münchenom, Stuttgartom i Kölnom i to tri puta tjedno, a uz to i s Düsseldorfom i Hamburgom, dva puta tjedno.

Zračna luka Pula u sezoni 2017. povezana je izravnim zračnim linijama s 18 zemalja i 54 europska odredišta, uz 36 avio kompanija.

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking