28.06.2017.

Aquapark Istralandia drugi u Europi

ANSA (Agenzia Nazionale Stampa Associata) talijanska nacionalna novinska agencija objavila je vijest da je Aquapark Istralandia na ljestvici najboljih aquaparkova u Europi zasluženo osvojio 2. mjesto.

Prvi je Siam aquapark iz Adeje, Tenerife, Španjolska.
Nagrada koja obvezuje, ali i potvrđuje napore i kontinuirano ulaganje u edukaciju kadrova, ljubaznost i profesionalnost osoblja, savršeno hortikulturalno uređenje, zabavu i raznovrsnost animacijskih programa, u čistoću, urednost, besprijekornu kvalitetu bazenske vode, bogatu ugostiteljsku ponudu, adrenalinske atrakcije.

Nakon što je aquapark Istralandia u posljednje dvije godine osvojio u Goteborgu (Švedska) i Barceloni (Španjolska) 5 mjesto u Europi ovo je još jedno u nizu velikih priznanja internacionalnog karaktera, posebice što dolazi iz Italije domovine aquaparkova (110 aquaparkova u Italiji od ukupno 300 u Europi).

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking