05.07.2017.

Porečki kamp Bijela uvala s četiri bazena

Laguna Poreč otvorila je i četvrti bazen u auto kampu Bijela uvala, što taj kamp čini jedinstvenim u Hrvatskoj s čak četiri bazena za udobnost svojih posjetitelja. Kamp Bijela Uvala (Zelena laguna, 52440 Poreč, 52440, Poreč) smješten je na istarskom poluotoku, 5 km od Poreča, a prepoznat je kao jedan od najboljih hrvatskih kampova. Kamp je kategoriziran sa četiri zvjezdice i ponosni je dobitnik prestižnog ADAC-ovog priznanja za kvalitetu „žuta tabla“.

Površina kampa iznosi 450.000 četvornih metara, kapaciteta 6.000 gostiju. Kamp raspolaže smještajem na 1.200 kamp parcela, uglavnom veličine između 70 i 110 m², kao i smještajem u mobilnim kućicama. Što se tiče sportskih, rekreacijskih i ostalih sadržaja, kamp nudi gostima četiri bazena i plažu s popločenim, stjenovitim, travnatim i šljunčanim površinama, zaseban prostor za naturiste, plesni podij, restorane, barove, supermarket i suvenirnicu.

Manja se djeca mogu zabaviti u mini klubu koji nudi niz aktivnosti za djecu prilagođenih dobi između 4 i 12 godina. Program obuhvaća kreativne radionice, organizirane igre i sportske aktivnosti. Animacija za odrasle uključuje jutarnju tjelovježbu i niz sportskih natjecanja poput odbojke, nogometa, stolnog tenisa i mini golfa. Osim četiri bazena, gostima je na raspolaganju i plaža s Plavom zastavom, a obližnjem autokampu Zelena Laguna nalazi se plaža za naturiste.

Ove godine tvrtka Plava laguna investirala je i u preuređenje 11 vila turističkog naselja Laguna Bellevue te proširenje terasa i uređenje parka ispred 27 terasa prizemnih apartmana (Plava laguna, 52440 Poreč, 52440, Poreč). Novouređene Vile Comfort, Superior & Premium Laguna Bellevue odlikuje moderan i udoban interijer, dok terasa s hidromasažnom kadom poziva na opuštanje u čarobnom mediteranskom okruženju. Smještene uz samo more, vile nude dnevni boravak s prostorom za sjedenje, 2 spavaće sobe i potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom. Sve vile imaju besplatan bežični internet i namještenu terasu s ležaljkama i hidromasažnom kadom, kao i malu ljetnu kuhinju s roštiljem i blagovaonskim prostorom.

Ukupna kapitalna ulaganja tvrtke Plava laguna u destinaciju Poreč 2017. godine iznose 94,9 milijuna kuna. Dio ulaganja odnosi se na izgradnju i uređenje uzornih smještajnih jedinica hotela, vila, apartmana i villagea hotela Laguna Park kao pripremu za temeljitu buduću rekonstrukciju, a značajna sredstva uložena su i u unaprjeđenje kvalitete sadržaja u kampovima. Ove godine uređen je i interijer zajedničkih prostora Hotela Zorna, a Hotel Delfin dobio je 124 novouređene kupaonice, čime je uređeno svih 800 kupaonica u ovom hotelu.

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking