14.07.2017.

e-bike punionice u Gračišću, Cerovlju i Tinjanu

U Gračišću je u petak 14. srpnja otvorena prva punionica električnih bicikala na području Turističke zajednice središnje Istre (TZSI), a već će tijekom narednog tjedna puninice biti postavljene na još dvije lokacije - u Cerovlju i Tinjanu.

Turistička zajednica Istarske županije u cijelosti financira postavljanje e-bike punonica, a s ciljem daljnjeg razvoja i što boljeg pozicioniranja Istre kao biciklističke destinacije. Projekt je realiziran u suradnji s Turističkom zajednicom središnje Istre i njeziim općinama te tvrtkom Bosch koja je osigurala električne punjače i svjetskim gigantom u proizvodnji bicikala tvrtkom CUBE s kojom TZ Istre uspješno surađuje posljednje četiri godine. Dizajn e-bike stanica potpisuje Anselmo Tumpić iz Rovnja, a proizvodi ih pulska tvrtka Uljanik TESU Elektronika (UTE).

Postavljanjem tri punionice za sve popularnije električne bicikle na prostoru Turističke zajednice središnje Istre, potrebe za punjenjem bicikala za gostiju koji borave ili posjećuju ovo područje, biti će adekvatno zadovoljene

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking