14.07.2017.

U Gračišću postavljena prva E-bike punionica na području Turističke zajednice središnje Istre

14. srpnja 2017., u Gračišću je u pogon puštena prva punionica električnih bicikala na području Turističke zajednice središnje Istre (TZSI).

 U cilju daljnjeg razvoja i što boljeg pozicioniranja Istre kao biciklističke destinacije, postavljanje punionice u potpunosti je financirala Turistička zajednica Istarske županije. Projekt je realiziran u suradnji s Turističkom zajednicom središnje Istre, Općinom Gračišće, tvrtkom Bosch, koja je osigurala električne punjače te svjetskim gigantom u proizvodnji bicikala tvrtkom CUBE, s kojom TZ Istre uspješno surađuje posljednje četiri godine. Dizajn e-bike stanica potpisuje Studio Dota iz Žminja, dok je proizvođač pulski UTE - Uljanik TESU Elektronika d.o.o.

 Tijekom sljedećeg tjedna, punionice za sve popularnije električne bicikle, bit će postavljene na još dvije lokacije na području TZSI - u općinama Cerovlje i Tinjan, čime će potrebe za “punjenjem”  bicikala, gostiju koji borave ili posjećuju naše područje, biti adekvatno zadovoljene. 

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016 and 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

  • Best Wine Regions for Winter and Spring Travel 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking