28.08.2017.

Vinarija Kabola osvojila prestižnu nagradu

Luxury Travel  Guide, utjecajna globalna platforma koja predstavlja  ekskluzivnu turističku ponudu sa svih strana svijeta, svake godine nagrađuje najbolje turističke proizvode na području Europe, Amerike, Australije i Azije te Afrike i Bliskog istoka. Pri tome se poseban naglasak stavlja na kompanije, ali i na prave male bisere  koji posjetiteljima pružaju luksuzan i poseban doživljaj. 

Istarska vinarija Kabola osvojila je nagradu Luxury Lifestyle Award u kategoriji Traditional Wine Maker of the Year - najboljeg vinara godine.

Tim stručnjaka izdvaja najbolje svjetske hotele, spa centre, golf klubove - najbolje od najboljeg od onog što se danas nudi u svijetu turističkog sektora, a kriteriji kojima se stručni žiri vodi prilikom odabira pobjednika u svim kategorijama jesu inovacija, dizajn, gastronomska izvrsnost, vrhunska usluga, dobro osmišljeni marketing i brending, posebnost, lokacija.

Vinarija Kabola ovu je značajnu nagradu osvojila zbog vrhunskih vina kojima svoj osobni potpis daje vlasnik Marino Markežić, kao i zbog ljepote destinacije, promišljene strateške komunikacije te marketinga i prezentacije brenda, naglasili su predstavnici Luxury Travel Guidea.

„Dobitnici nagrade Luxury Lifestyle Awards najbolji su u svojim kategorijama, stoga je ova osvojena nagrada uistinu veliko postignuće na koje dobitnici s pravom trebaju biti ponosni. Ove godine imali smo velik broj nominiranih tvrtki i time snažnu konkurenciju u svakoj kategoriji. Svi dobitnici nagrada prošli su iste, stroge kriterije ocjenjivanja koje provode naši stručnjaci.  I ove kao i prethodnih godina samo najbolje tvrtke i pojedinci odlaze s jednim od ovih prestižnih priznanja“, istaknuo je John Hart iz Luxury Travel Guidea.

Svi dobitnici upisani su u poseban vodič kojeg će vidjeti više od 500.000 čitatelja, dostupan u salonima zračnih luka širom svijeta kao i na kruzerima, u hotelima te putem odabranih turističkih zajednica.

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking