Jaka Mankoč Chef Culinary
Menu
Sooter
Krem juha od bundeve sa sjemenkama bundeve
Orange three
Mrkva punjena pistacijom, celerom i lećom, krema od senfa
Crab garden
Mousse od škampa umotan u kisele tikvice s pireom od celerovog korijena
King of earth
File od vepra u zelenom bilju s vrganjima i lisičarkama, kruhom od krumpira i češnjak pjenom
King of the sea
Jastog u ratatouille kremi, pjena od peršina i hrskav parmezan
Williams’s pear schnapps
Kruška kuhana u domaćem vinu i umaku od vanilije s karamel glazurom
A piece of moon
Krem mjesec s čokoladnom jezgrom
Cijena menija po osobi:
675 kn (oko 90 eura) bez vinske pratnje - Za goste hotela
750 kn (oko 100 eura) bez vinske pratnje - Za ne-hotelske goste
Vinska pratnja 375 kn (oko 50 eura)
Informacije i rezervacije: info@hotel-spiritosanto.com, +385 99 4354 333 / 334
Sobe rezervirajte online www.hotel-spiritosanto.com