Jaka Mankoč Chef Culinary

Menu

Sooter

Krem juha od bundeve sa sjemenkama bundeve

Orange three

Mrkva punjena pistacijom, celerom i lećom, krema od senfa

Crab garden

Mousse od škampa umotan u kisele tikvice s pireom od celerovog korijena

King of earth

File od vepra u zelenom bilju s vrganjima i lisičarkama, kruhom od krumpira i češnjak pjenom

King of the sea

Jastog u ratatouille kremi, pjena od peršina i hrskav parmezan

Williams’s pear schnapps

Kruška kuhana u domaćem vinu i umaku od vanilije s karamel glazurom

A piece of moon

Krem mjesec s čokoladnom jezgrom

 

Cijena menija po osobi:

675 kn (oko 90 eura) bez vinske pratnje - Za goste hotela

750 kn (oko 100 eura) bez vinske pratnje - Za ne-hotelske goste

Vinska pratnja 375 kn (oko 50 eura)

Informacije i rezervacije: info@hotel-spiritosanto.com, +385 99 4354 333 / 334

Sobe rezervirajte online www.hotel-spiritosanto.com

Prikaži