Sounds of the Streets Music - Kraak & Smaak Sound system

Lokacija:

  • Obala Matka Laginje 2 / Poreč-Parenzo

Datumi:

  • 27.07.24

Vrijeme:

  • 21:00

Kontakt:

Stranica:

O eventu:

-Koncert


Kraak & Smaak je nizozemski glazbeni sastav poznat po svom jedinstvenom spoju funka, diska, housea i elektronske glazbe. Sastav čine Oscar de Jong, Mark Kneppers i Wim Plug. Grupa je osnovana početkom 2000-ih i postala je popularna zbog svog eklektičnog zvuka i energičnih nastupa uživo. 

Njihov debitantski album "Boogie Angst", objavljen 2005. godine, stekao je međunarodnu slavu i etablirao ih kao značajne figure u elektroničkoj glazbenoj sceni. Od tada su objavili nekoliko albuma i EP-ova, odradili turneje diljem svijeta i surađivali s raznim umjetnicima.

"Squeeze Me" od Kraak & Smaak pojavljuje se u nekoliko filmova i televizijskih emisija. Horrible Bosses", "The Switch”, "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw", "The Other Guys", "Hall Pass".

Kraak & Smaak su tijekom svoje karijere surađivali s različitim glazbenicima i umjetnicima: Mayer Hawthorne - suradnja na pjesmi "The Future is Yours" s albuma "Chrome Waves" (2013), Parcels - suradnja na pjesmi "Stumble" s albuma "Juicy Fruit" (2016), Izo FitzRoy - suradnja na pjesmi "Squeeze Me" s albuma "Chrome Waves" (2013), Cleopold - suradnja na pjesmi "Alone with You" s albuma "Juicy Fruit" (2016), Romanthony - suradnja na pjesmi "Let's Go Back" s albuma "Plastic People" (2008), Ben Westbeech - suradnja na pjesmi "Squeeze Me" s albuma "Plastic People" (2008).

U Poreč će obilježiti 20 godina karijere nastupom u varijanti soundsystema, koji čine Dj-producent I vokal.



Prikaži