Sounds of the Streets Music - MARIO BIONDI

Lokacija:

  • Trg slobode / Poreč-Parenzo

Datumi:

  • 01.08.24

Vrijeme:

  • 21:00

Kontakt:

Stranica:

O eventu:

-Koncert


Mario Biondi, najljepši svjetski bariton, kojeg zovu i talijanski Barry White vraća se u Hrvatsku, ovaj put u Poreč gdje će 01. kolovoza, u sklopu Porečkog ljeta, održati veliki koncert na Trgu slobode. 

Mario Biondi je talijanski pjevač poznat po svojem dubokom i snažnom glasu te interpretaciji soul, jazz i R&B glazbe. Rođen je 28. siječnja 1971. godine u Cataniji, Italija. Njegova glazbena karijera započela je u 80-ima, a prvi album "Handful of Soul" objavio je 2006. godine. Biondijev muzički uspjesi donijeli su mu priliku da nastupa s talijanskim velikanima poput Califonija, Bongusta, i Fiorela, kao i s američkom legendom Ray Charlesom i Chakom Khan.

Od samih početaka pa sve do danas Mario Biondi niže rasprodane koncerte i nezaboravne pjesme poput “Love is a Temple”, “This is What You Are”, “What You Have Done To Me” i brojne druge. Mario Biondi je surađivao s poznatom pjevačicom Chakom Khan na pjesmi "Lowdown", koja je objavljena na Biondijevom albumu "Sun" iz 2013. godine. Ova suradnja je bila izuzetno dobro primljena, a pjesma je postala popularna među fanovima oboje izvođača.

Mario Biondi je tijekom svoje karijere surađivao s različitim glazbenicima i umjetnicima: Chaka Khan - suradnja na pjesmi "Lowdown" s Biondijevog albuma "Sun" (2013), Incognito - suradnja na pjesmi "Shake It Up" s albuma "Transatlantic R.P.M." (2010), Leon Ware - suradnja na pjesmi "Catch the Sunshine" s Biondijevog albuma "Handful of Soul" (2006), Amalia Grè - suradnja na pjesmi "After the Love" s albuma "Sun" (2013), The Duke Orchestra - suradnja na pjesmi "All I Want Is You" s albuma "Duke Ellington 100 Years Anniversary" (1999), Burt Bacharach - suradnja na pjesmi "This Is What You Are" s albuma "What's New, Pussycat?" (2004).



Prikaži