Sounds of the Streets Music - Soul Shadows

Lokacija:

  • Obala Matka Laginje 2 / Poreč-Parenzo

Datumi:

  • 03.08.24

Vrijeme:

  • 21:00

Kontakt:

Stranica:

O eventu:

-Koncert


SAVRŠENA SOUL-FUNK UVERTIRA U DUGO I TOPLO LJETO 

Glazbenici su dijelili stage s najvećim glazbenicima 20. stoljeća – Stonesima, Princeom, Stingom, B.B. Kingom, ZZ Topom, Joss Stone, a u posljednje vrijeme s Mariom Biondijem & Beyonce stižu u Poreč! 

Soul Shadows bend predvođen lead vokalom Mirzom Tetarićem uspješno gradi svjetsku karijeru nastupajući u poznatim europskim klubovima. 

Soul Shadowsi su miljenici najpoznatijeg svjetskog portala za soul glazbu “Soultracks”, koji je prvi objavio njihove singlove i u svojim recenzijama naglasio „da je to prvi europski bend koji svira soul svjetske kvalitete.“ Soul Shadows Amsterdam edition je prava poslastica za zaljubljenike soul-a, funka i r&b-a.

Soul Shadows bend predstavljaju glazbenici iz Amsterdama I Zagreba. Većinu godine bend svira u Amsterdamu gdje nastupi znaju trajati i više od pet sat. Kućni su band najpoznatijih amsterdamskih klubova za live svirke poput Bourbon Street cluba i Waterholea, kroz čije su pozornice prošli gotovo svi najjači glazbenici 20. stoljeća - Rolling Stonesi, Prince, Sting, B.B. King, ZZ Top, Joss Stone, itd. Većini tih velikih zvijezda Soul Shadows su bili prateći bend! 

Proteklih godina dobili su pozivnice da sviraju kao prateći band za neke od najpoznatijih svjetskih bendova poput Gregory Portera, Smoove & Turrella, Mario Biondija, Beyonce benda, a sada je vrijeme da preuzmu glavnu riječ na Porečkom ljetu! 



Prikaži