U zagrljaju kamena i mora

- Na jedinstvenu pozornicu prapovijesnog kamenoloma Montraker stižu Umberto Tozzi i Plavi orkestar -

Prepustite se čaroliji glazbe na jednoj od najimpresivnijih lokacija u Istri, u prekrasnom ambijentu vrsarskog kamenoloma Montraker, i uronite u jedinstvenu atmosferu koja spaja umjetnost, povijest i prirodu.

Na 4. izdanju festivala nastupit će talijanski izvođač Umberto Tozzi, u sklopu svoje oproštajne turneje, i legendarni bend Plavi orkestar, u sklopu svoje povratničke turneje.

Prve festivalske večeri, 31. kolovoza, nastupit će Umberto Tozzi, talijanski pjevač, tekstopisac i glazbenik poznat širom svijeta zahvaljujući nezaboravnim hitovima i impresivnoj karijeri koja je trajala više od četiri desetljeća. Svjetsku popularnost osigurala mu je pjesma "Ti amo" 1977. godine, a karijeru obilježili i hitovi poput “Gloria”, “Gente di mare” te nastupi na Sanremu i Eurosongu, a nedavno je najavio da glazbenu karijeru privodi kraju.

Druga večer rezervirana je za Plavi orkestar, koji se nakon petogodišnje pauze vraća na scenu. Jedan od prvih povratničkih nastupa bit će u Vrsaru. Karijeru Plavog orkestra obilježili su veliki hitovi poput "Bolje biti pijan nego star", "Sava tiho teče", "Zelene su bile oči te", "Ako su to samo bile laži", "Odlazim"... Iako je Plavi orkestar imao više stanki u karijeri, mnogi obožavatelji nisu ih nikad zaboravili, a njihove pjesme postale su evergrini ovih prostora.

Ulaznice se mogu kupiti online ili na prodajnim mjestima sustava Eventim:
Umberto Tozzi
www.eventim.hr/hr/ulaznice/umberto-tozzi-vrsar-kamenolom-montraker-636762/
Plavi orkestar
www.eventim.hr/hr/ulaznice/plavi-orkestar-vrsar-kamenolom-montraker-640337/event.html

Opširnije:
infovrsar.com/dogadanja/kalendar-dogadanja/montraker-koncerti/

O eventu:

Glazbeni festival

Lokacija:

  • Montraker / Vrsar-Orsera

Datumi:

  • 31.08. - 01.09.24

Kontakt:

  • Music Time d.o.o.

Stranica:

Prikaži