Punk rock koncert

U subotu 13. srpnja u dvorištu Društvenog centra Rojc rezervirana je za pravi punk rock spektakl! Savršeni Marginalci, kultna glazbena četvorka sastavljena od Sube, Zokija i Šokija iz Hladnog Piva te Krmpe iz Deafness By Noise u opuštenoj ljetnoj open air atmosferi praši samo old school punk i stare hitove! U prijevodu, čeka vas selekcija najpunokrvnijih evergreen numera s prva 3 albuma Hladnog Piva koja su svim ljubiteljima kultnog benda i žanra itekako još uvijek u krvi. Kako kažu, odluka da ponovno zasviraju prva izdanja Hladnog Piva bila je hrabra i rizična, ali ona je prije svega izraz poštovanja prema dugogodišnjim fanovima. Stare pjesme koje bude nostalgiju, obojane novim vokalom i interpretacijom Krmpe donose onaj dobro poznati doživljaj uz novu dubinu i svježi zvuk.

Osim zbilja Savršenih Marginalaca, ljetnu open air atmosferu dodatno će zahuktati i nastupi energičnih sastava Svetlanas i BibliBan! Svetlanas je nastao u Rusiji, ali procvjetao u nama bližem dijelu Europe, Italiji. Prozvani i „najopasnijim bendom na svijetu“, ovaj trashcore/punk rock bend poznat je po svojim brojnim izdanjima koja datiraju sve od 2010., suradnjama s poznatim multi-instrumentalistom Nickom Oliverijem iz kultnog benda Queens of the Stone Age, ali i jasnom anti-državničkom stavu zbog kojeg su prozvani neprijateljima države, a ulazak u Rusiju im je zabranjen. Olga Svetlanas kao vokal, njezin suprug Diste na bubnju, gitarist Ricky i basist Steve prodrmat će kosti i potaknuti cirkulaciju svima koji se ove večeri nađu ispred bine!

Ovoj usijanoj glazbenoj večeri doprinijet će i kaos BibliBana, moćnog i perspektivnog slovenskog benda koji iz godine u godinu osvaja sve više simpatija kritičara i fanova. Kada bi The Mars Volta i Mr. Bungle imali dijete, baka i djed bili Fugazi i NoMeansNo, te još k tome dodali punu dozu ADHD-a, rezultat bi bio Bibliban. Eklektična kombinacija grungea i punka na spektru od metala do jazza definitivno je nešto drukčije u što se morate uvjeriti vlastitim ušima i očima.

Ulaznice je moguće je kupiti online, putem CoreEvent sustava:
core-event.co/en/events/savrseni-marginalci-svetlanas-bibliban-f414/

Regularna cijena ulaznica do 12.7. iznosi 22 EUR, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 25 EUR.

O eventu:

Savršeni Marginalci / Svetlanas / Bibliban

Lokacija:

  • DC Rojc / Pula-Pola

Datumi:

  • 13.07.24

Vrijeme:

  • 20:00

Kontakt:

Prikaži