Noćni razgled Rapca

Kroz Rabac pod zvijezdama
Posjetitelje Rapca u ljetnom periodu očekuje zabavan, ali istovremeno edukativan sadržaj, i to na čak pet jezika, a koji nudi zanimljiv način za upoznavanje ovog mjesta „usidrenog“ na istočnoj obali Istarskog poluotoka.

Boravite li u Rapcu ili planirate posjet, četvrtkom ovdje možete uživati u šetnji koja započinje kod crkvice Sv. Andrije, a završava na Rivi ukusnim zalogajima jer se tamo spaja s manifestacijom Istrian Lifestyle kojom se prezentiraju autohtoni istarski proizvodi.

Zanimljive priče o povijesti Rapca pripovijedaju stručni vodiči odjeveni u, posebno za ovu priliku sašivene uniforme, koje podsjećaju na 19. stoljeće i povijest tog, nekada malog ribarskog mjesta, a danas popularnog turističkog središta istočne Istre, kreirajući nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje.

Noćna šetnja Rapcem prigodno se nadovezuje na popularni Noćni razgled Starog grada Labina pa iskoristite priliku za posebno iskustvo čarobne noći u Labinu i Rapcu, gradićima bogatim poviješću, kulturom i gastronomijom.

Razgled je besplatan, a vođenje je organizirano na engleskom, njemačkom, talijanskom, hrvatskom i češkom jeziku.

O eventu:

Besplatno vođenje četvrtkom

Lokacija:

  • Rabac

Datumi:

  • 25.07. - 29.08.24

Vrijeme:

  • 21:00

Kontakt:

  • TZ Labin Rabac
Prikaži