Gelato Park – World of Ice cream Wonders

Kako se slatko možemo osvježiti u ljetnim vrućim danima? Jedan od načina je degustacijom slatkih, ledenih, raznobojnih sladoleda u sjeni drveća jednog od najljepših parkova u Poreču.

Od 27. do 29. lipnja u Parku Olge Ban održat će se festival sladoleda - „Gelato Park – World of Ice cream Wonders“ koji donosi bogat program za sve generacije. Vjerujemo da će se festival ponajviše svidjeti najmlađima, no i odrasli će moći na trenutak postati djeca te uživati u slasticama i zabavi na otvorenom.

Program počinje u petak, 27. lipnja s početkom u 18 sati radionicama žongliranja, facepaintingom, plesnim nastupima, veselim štulašima i dječjom predstavom. Nizat će se iz dana u dan kreativne radionice i interaktivne dječje animacije. Svakoga dana program završavamo s koncertima za sve uzraste. 

Programi festivala sladoleda održavaju se u parku i besplatni su za sve posjetitelje. Sladoled će se prodavati od raznih proizvođača, a vjerujemo da će biti i prigodnih cijena za neke od ponuđenih slatkih proizvoda. 

Vidimo se zadnjeg vikenda u lipnju u Poreču na festivalu sladoleda - „Gelato Park – World of Ice cream Wonders“!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

>> Facebook
>> Instagram

Prikaži