D´Dinner - Taste and Stars

Otkrijte sve čari istarske gastronomije i postanite dio ekskluzivnog gastronomskog događaja, jedinstvene večere koja spaja okuse, povijest i ljepotu prirode. Osigurajte svoje mjesto na D'Dinner: Taste and Stars i uživajte u nezaboravnom iskustvu pod zvjezdanim nebom Novigrada!

Prisustvujte večeri koja slavi okuse sjeverozapadne Istre, kulinarsku tradiciju i jedinstvene proizvode regije te zvijezde eno-gastronomije s ovog područja. D'Dinner će se održati 12. listopada u jedinstvenom ambijentu povijesnog samostana Dajla, gdje se povijest i arhitektura skladno stapaju s ljepotama istarske prirode. Večer pod zvjezdanim nebom, uz opuštajuće zvukove mora i pogled na obalu, stvara čarobnu atmosferu savršenu za nezaboravan gourmet doživljaj. Kao što samo ime manifestacije govori, riječ je pozivu na posebnu večeru tijekom koje će gosti uživati u vrhunskoj istarskoj gastronomiji. Imat će priliku kušati izvanredna jela koja potpisuju vrhunski restorani iz Novigrada i okolice: Badi, Čok, Damir & Ornela, Half 8, Morgan, San Rocco, Stari podrum i za deserte Aminess Maestral Hotel. Svako jelo bit će pažljivo sljubljeno s vrhunskim vinima i maslinovim uljima renomiranih istarskih vinara i maslinara, stvarajući savršen spoj okusa koji će zadovoljiti i najistančanija nepca.

Gosti će moći uživati u opuštenoj zoni uz more, uz delicije i laganu glazbu DJ-a, popraćenu izvedbama na saksofonu. Spoj sofisticiranog i opuštenog ambijenta omogućit će potpuno uživanje u svakom trenutku događaja. Dress code za ovu priliku je Casual & Chic, odn. ležerna elegancija koja pristaje posebnoj atmosferi događaja.

Broj mjesta za ovaj ekskluzivni događaj je ograničen. Informacije o cijenama i načinu kupnje ulaznica bit će uskoro dostupne. 

Prikaži