Uskršnja radionica

Na Stanciji Buršić u Vodnjanu održava se tradicionalna Uskršnja radionica, koju će voditi renomirana istarska slastičarka Dragica Lukin. Ova poznata hrvatska slastičarka, koja je stekla međunarodnu prepoznatljivost, dobitnica je brojnih priznanja za svoj doprinos u promicanju hrvatske gastronomije i slastičarstva.

Radionica, koja već nekoliko godina zaredom izaziva veliko zanimanje, predstavlja svojevrsni uvod u nadolazeću manifestaciju "Vodnjanska špaleta – Spaleta dignanese", koja će se održati na Uskršnji ponedjeljak, 21. travnja 2025. godine, s početkom u 11 sati, također na Stanciji Buršić.

Na ovogodišnjoj radionici, Dragica Lukin će posvetiti posebnu pažnju uporabi vodnjanske špalete u pripremi kruha, peciva i tjestenine. Sudionici će imati priliku naučiti i isprobati tradicionalne i inovativne načine njezine primjene, a uz to će naučiti kako maksimalno iskoristiti svaku namirnicu, smanjujući otpad u kuhinji. Lukin će, među ostalim, pokazati kako iskoristiti okrajke i ostatke hrane, što je u skladu s trendom održivog kuhanja i filozofijom "zero waste". Na radionici, polaznici će moći kušati pripremljena jela i imati priliku naučiti nešto novo.

Cijena radionice iznosi 10 €, a broj polaznika je ograničen. Svoje mjesto na radionici možete rezervirati pozivom na broj +385 98 997 2999.

 

O eventu:

Kulinarska radionica

Lokacija:

  • Stancija Buršić, Fažanska 25 / Vodnjan-Dignano

Datumi:

  • 09. 04. 2025.

Vrijeme:

  • 18:00

Kontakt:

Prikaži