Top news

Essen&Trinken objavio veliku i dojmljivu reportažu o Istri

Essen&Trinken, vodeći njemački gourmet časopis, objavio je veliku i dojmljivu reportažu o Istri

essen und trinken„Morska kuhinja na novom pravcu“ naslov je velike i dojmljive reportaže koji je vodeći njemački gourmet časopis Essen&Trinken objavio o Istri. Radi se o prilogu na desetak stranica na kojim je u najboljem svjetlu predstavljen izbor gurmanske ponude našeg poluotoka. Autor hvali riblje restorane te ističe kako je sreo vrlo kreativne kuhare, no isto tako s oduševljenjem govori o unutrašnjosti, odnosno zelenoj Istri, agroturizmima, tartufima, vinu, boškarinu i pršutu.

Časopis je tiskan u 128.318 primjerka, a vrijednost svake stranice iznosi 25.600 eura, stoga se procjenjuje da sama reportaža o Istri vrijedi više od 250 tisuća eura. Ovo je još jedan dokaz da je istarska gastronomija jedan od ključnih drivera koji privlači sve više gostiju i medija iz svijeta, a posebice one s njemačkog govornog područja.

[01/05/2019]


Dvije Michelinove zvjezdice po prvi puta stigle u Istru i Hrvatsku

Istra, Zagreb i Dubrovnik postali Virtuoso Digital Destination

Istarska vina uvrštena u najpoznatiji talijanski vinski vodič Vinibuoni d'Italia

Istra u prestižnom Upside Eastu u Münchenu

Decanter 2024 Winners Showcase by Vinistra

Odgovorno ljetovanje - savjeti za bezbrižan odmor

TZ Istre nastavlja strateško partnerstvo s nogometnim velikanom

Doživljaj na poluotoku s novih visina: Helifly Istria Scenic Experience

Luca Sardella snimao reportažu o istarskim atrakcijama za TV RAI

Prikaži