Top news

Essen&Trinken objavio veliku i dojmljivu reportažu o Istri

Essen&Trinken, vodeći njemački gourmet časopis, objavio je veliku i dojmljivu reportažu o Istri

essen und trinken„Morska kuhinja na novom pravcu“ naslov je velike i dojmljive reportaže koji je vodeći njemački gourmet časopis Essen&Trinken objavio o Istri. Radi se o prilogu na desetak stranica na kojim je u najboljem svjetlu predstavljen izbor gurmanske ponude našeg poluotoka. Autor hvali riblje restorane te ističe kako je sreo vrlo kreativne kuhare, no isto tako s oduševljenjem govori o unutrašnjosti, odnosno zelenoj Istri, agroturizmima, tartufima, vinu, boškarinu i pršutu.

Časopis je tiskan u 128.318 primjerka, a vrijednost svake stranice iznosi 25.600 eura, stoga se procjenjuje da sama reportaža o Istri vrijedi više od 250 tisuća eura. Ovo je još jedan dokaz da je istarska gastronomija jedan od ključnih drivera koji privlači sve više gostiju i medija iz svijeta, a posebice one s njemačkog govornog područja.

[01/05/2019]


Čestitamo Svjetski Dan turizma, 27. rujna

Svjetski dan turizma u Istri: 28. i 29. rujna

Digitalni nomadi u središnjoj Istri: rad na daljinu uz vrhunsku gastronomiju

Dodjela nagrada Zlatna koza - Capra d'oro 2023

U Istri je održana selekcija najboljih vina za vodč Vinibuoni d’Italia 2025

Istra nominirana za Wanderlust Travel Awards 2024

Film američke producentice Michaele Guzy osvojio srebro u Johannesburgu

Dani tartufa u Istri: prilika za ukusne doživljaje

Njemački chef Jan Hartwig, nositelj tri MICHELINOVE zvjezdice, boravi u Istri

Prikaži