Top news

Essen&Trinken objavio veliku i dojmljivu reportažu o Istri

Essen&Trinken, vodeći njemački gourmet časopis, objavio je veliku i dojmljivu reportažu o Istri

essen und trinken„Morska kuhinja na novom pravcu“ naslov je velike i dojmljive reportaže koji je vodeći njemački gourmet časopis Essen&Trinken objavio o Istri. Radi se o prilogu na desetak stranica na kojim je u najboljem svjetlu predstavljen izbor gurmanske ponude našeg poluotoka. Autor hvali riblje restorane te ističe kako je sreo vrlo kreativne kuhare, no isto tako s oduševljenjem govori o unutrašnjosti, odnosno zelenoj Istri, agroturizmima, tartufima, vinu, boškarinu i pršutu.

Časopis je tiskan u 128.318 primjerka, a vrijednost svake stranice iznosi 25.600 eura, stoga se procjenjuje da sama reportaža o Istri vrijedi više od 250 tisuća eura. Ovo je još jedan dokaz da je istarska gastronomija jedan od ključnih drivera koji privlači sve više gostiju i medija iz svijeta, a posebice one s njemačkog govornog područja.

[01/05/2019]


Njemački chef Jan Hartwig, nositelj tri MICHELINOVE zvjezdice, boravi u Istri

ATP Plava Laguna Croatia Open u Umagu od 19. do 27. srpnja

Decanter 2024 Winners Showcase by Vinistra

Upozorenje na toplinske valove

Istra ponovno proglašena najboljom svjetskom maslinarskom regijom

Petu godinu zaredom Istra je najbolja ekstra djevičanska maslinarska regija svijeta

Otkrijte Istru biciklom i vlakom kroz ICARUS

Wine day ponovno otvara vrata vinskih podruma

Istra sedmi put najbolja svjetska regija djevičanskog ulja

Prikaži